Description
Vårt bidrag til et deilig klassisk vegan måltid
Chilli con Carne er en klassisk og populær matrett. Vi ønsket å lage en vegan Chilli non Carne slik at vegetarianere kunne oppleve et smakfullt måltid som varmer selv på en iskald dag på fjellet. I denne middagsretten bruker vi næringsrike soyabønner, paprika, spisskummen og søte tomater for å skape den etterlengtede chili-smaken. Vi tilsetter også rød pepper, bønner med nøttesmak, og chilitypene ancho og chipotle. Dette er en vegan middag som smaker like godt som originalen.
Vekt: 68 g (Mini) / 200 g (Ekstra stor)
Kalorier: 245 kcal (Mini) / 730 kcal (Ekstra stor)
Vannbehov ved tilbereding: 175ml / 600ml
Ingredienser: TVP farse (Textured Vegetable Protein), soyabønner, karamell, tomat, ris, løk, røde kidney bøyner, rød pepper, hvitløk, frisk chilli, tomatpurre, rapsolje, ancho chilli, soppkraft (konsentrat av sopp, gjærekstrakt, sukker, potetmel), rødvinsedikk, salt, spisskummin frø, spisskummin pulver, chipotle chilli, paprika, lauvbærblad, kanel, chillipulver, sitronsyre
Allergener: Soyabønner